Siberische droom
Irina Pantaeva

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Irina Pantaeva groeide op in een klein dorpje in Siberië, waar de oude, spirituele eskimocultuur waarvan zij deel uitmaakt botste met het strikte communistische regime. Omdat haar ouders geen lid waren van de Partij leefden ze in bittere armoede. Irina werd op school tot voorbeeldig staatsburger gekneed, maar begon algauw te verlangen naar vrijheid en individualiteit en ontwikkelde een passie voor kleurige kleding, die haar bijna in een jeugdgevangenis deed belanden.
Als Irina een rol aangeboden krijgt in een sovjetfilm reist ze naar Moskou, waar het communistische regime aan het wankelen is gebracht. Tegen deze roerige achtergrond begint Irina’s stormachtige carrière als model, die haar via Parijs naar New York brengt, waar ze uitgroeit tot een topmodel van formaat.

Siberische droom beschrijft het opmerkelijke leven van een eenvoudig meisje uit een uithoek van Rusland dat zich op eigen kracht opwerkte tot vedette in de modewereld. Haar doorzettingsvermogen en wilskracht maken haar relaas tot een onvergetelijk boek.

3.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?