Ik heb de tijd; een handleiding in Tijdsurfen
Paul Loomans

Extra informatie

Staat

Nieuwstaat

Titel

Ik heb de tijd; een handleiding in Tijdsurfen

Schrijver(s)

Paul Loomans

Uitgever

Ankh-Hermes

Publicatiedatum

2013

Aantal Bladzijden

144

Genre

esoterie

EAN

9789020209013

Wie heeft er nog tijd? Ik heb de tijd van Paul Loomans zenmonnik laat je zien dat je moet vertrouwen op je gevoel bij de keuzes die je maakt.

Stress komt niet alleen van buitenaf, maar vooral van binnenuit. Paul Loomans introduceert in ‘Ik heb de tijd’ zijn methode Tijdsurfen. De methode bestaat uit zeven ‘natuurlijke aanwijzingen’ die bij elkaar horen en elkaar als het ware oproepen. Deze aanwijzingen kun je gemakkelijk toepassen in je leven. Zij maken het mogelijk om te surfen op de golven van de Tijd. Je leert hoe je op je gevoel kunt vertrouwen bij de keuze van wat je gaat doen.

Daardoor doe je de dingen niet alleen geïnspireerd, maar ook heel effectief. Je gaat een ongedwongen vorm van aandacht ervaren bij alles wat je doet, maar bovenal ontstaat er een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd. Het gaat, zoals Paul Loomans schrijft, over vertrouwen. ‘De tijd aanvoelen, laten rijpen, vertrouwen op je intuïtie, gebruiken wat komt. Het is als surfen. Gevoelig surfen op de telkens wisselende golven van de tijd. Tijdsurfen.’

11.95

Staat boek: Boek is in nieuwstaat, hardcover.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?