Seksualiteit: alleen in samen-zijn
Sun van Meijel

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Seksualiteit alleen in samen-zijn is het tweede boek dat ik van St. John, mijn innerlijke Gids, via helder-horen ontving. Wat betreft de inhoud van dit boek zegt St. John zelf:

‘In dit boek wordt seksualiteit uitgetild boven het niveau van het lichamelijke alleen. Seksualiteit krijgt een betekenis in het aardse leven van een mens die verder reikt dan lichamelijk-plezier-hebben. Het is de bedoeling dat mensen op aarde gaan leren leven vanuit het hart, vanuit onvoorwaardelijke liefde, terwijl in het lichamelijk vlak vaak geen contact gemaakt kan worden met deze liefde. In het lichaam ligt afhankelijkheid en verlangen naar eeuwig samenzijn het meest diep verborgen en toch is het nodig om die afhankelijkheid en dat verlangen los te laten om tot liefde te komen. Pas door acceptatie van je wezenlijke alleenheid kun je contact gaan maken met liefde en kan in het samenzijn met een ander openheid zijn.’

Het boek bestaat uit een deel waarin St. John tekst zonder meer doorgeeft en een deel waarin hij vragen beantwoordt van mensen die in het kader van dit boek hun eigen vragen over seksualiteit hebben gesteld. De antwoorden op deze vragen kunnen gezien worden als uitwerkingen van het eerste deel die aansluiten bij ieders leefwereld.

4.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat, eerste druk.

Uitverkocht

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?