Parijs; acht Parijse wijken en hun keukens
Danyel Couet

Parijs; van chèvre chaud tot couscous merguez, acht Parijse wijken en hun keukens.

Dit boek neemt je mee door de straten van Parijs, de markten, de winkeltjes, de restaurants. Centraal staan de acht verschillende wijken en evenveel ‘Parijse’ keukens. Van de Afrikaanse wijk via de Joodse buurt tot het Aziatische deel van deze wereldstad. Stuk voor stuk worden de heerlijkste gerechten behandeld, inclusief prachtige foto’s! Laat je verrassen door de variatie van de Franse keuken, maar wat nog verrassender is, ontdek hoe gemakkelijk je deze gerechten zelf kunt maken!

Elke pagina van Parijs bevat een ontdekking, waaronder meer dan 90 recepten voor overheerlijke gerechten. En naarmate je kennis maakt met de keukens van Parijs, leer je de stad ook beter kennen.

Daniel Couet is chef-kok van het Michelin sterrenrestaurant Fredsgatan 12 in Stockholm.

29.95

Staat boek: Boek is in nieuwstaat, gebonden met losse omslag.

Uitverkocht

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?