Taartenboek
Toon Tellegen

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Genre

, ,

EAN

Met recepten van Hanja Schneider.

Taart, taart en nog eens taart. De verhalen van Toon Tellegen in dit boek gaan over niets anders, met de recepten van Henja Schneider zijn ze zelf te maken, en bij het zien van de tekeningen loopt het water je in de mond.
De eekhoorn en de andere dieren zijn echte lekkerbekken. Dat weten de vele lezers van Toon Tellegens dierenverhalen allang. Zonder taart is geen feest geslaagd. Maar de dieren hebben een bijzondere smaak. De tor serveert op zijn verjaardag een aangebrande taart uit een grijs verleden. Als de walvis ontdekt dat de gasten op zijn feest taart willen eten maakt hij snel een watertaart. En de eekhoorn bakt op een ochtend zomaar als aardigheidje een kleine taart van beukennoten en honing. Maar de grootste smulpaap is de beer, hij vraagt voor zijn verjaardag zelfs een mond die zo groot is dat hij alle taarten in een hap op kan eten.
Dankzij Henja Schneider kan iedereen nu met de beer meegenieten. Zij beschrijft in haar recepten hoe de taarten met eenvoudige middelen te maken zijn: stuifsneeuwtaart, watertaart, beukennotentaart en algentaart – veertien overheerlijke hartige en zoete taarten.

 

 

4.95

Staat boek: Boek is in nieuwstaat, hardcover.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?