Jij en ik photo's: Rob Lucas
Rob Lucas

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Boek bevat een overzicht van fotografische werken van Rob Lucas die hij overal in de wereld heeft vastgelegd in zijn specifieke karakteristieke stijl.

Rob Lucas is een fotograaf in de traditie van de beroemde tentoonstelling uit de warenzeventig: The family of man. Iets van het optimisme uit die tijd, het oprechte verlangen naar een wereld waarin vrede en gerechtigheid heerst, is in zijn werk terug te vinden.

Natuurlijk heerst er veel ellende en armoede in de landen dienij bezoekt. Maar desondanks leven mensen er. en het is juist dat leven dat hij probeert te vangen. De interactie tussen mensen, hun zorg, hun tederheid, hun hoop, hun plezier, hun verdriet en hun wanhoop. en vooral lokhun relatie tot hun omgeving, hun religie, hun landschap. Hij vindt datgene, waar elke toerist van droomt. Een persoonlijk moment, een vonk van contact, een glimp van het echte leven in die prachtige kleurige en beeldrijke werelden die het hedendaagse toerisme opzoekt. Overigens hoeft hij er niet perse voor naar andere continenten, ook in onze eigen samenleving schiet hij regelmatig raak.

10.00

Staat boek: Boek is in nieuwstaat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?