Brugge; de geschiedenis van een Europese stad

Brugge is een veelzijdige stad met een bijzonder rijk verleden. Daardoor is Brugge een quasi onuitputtelijke bron voor historisch onderzoek. Brugge. Hoogtepunten uit een Vlaams en Europees verleden maakt de nieuw verworven inzichten van de laatste jaren aan een groot publiek kenbaar, verpakt in een synthese van de hoogtepunten van de Brugse geschiedenis met de nadruk op de Vlaamse en Europese betekenis van de stad.
Dit nieuwe Bruggeboek wil de historische rol van Brugge in een juist daglicht stellen en een positieve bijdrage vormen in de beeldvorming over de wereldwijd bekende stad. Dit boek levert tevens een bijdrage tot de overgang naar het volgende millennium en is een fundament voor Brugge Cultuurstad 2002.
Een bijzonder rijke inhoudstafel, een iconografie om u tegen te zeggen, een corps aan eminente auteurs die allen reeds jarenlang met de stad en haar geschiedenis vergroeid zijn en er zich beroepshalve op concentreert: nooit eerder werd de stad Brugge op een dergelijke wijze benaderd.

19.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat, gebonden met losse omslag.

Uitverkocht

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?