Sterk genoeg ! Een reis naar de bronnen van gezondheid
Rob Bosman

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

,

EAN

Honderd jaar lang gezond en gelukkig. Een spirituele leer-roman.

Sterk genoeg! Geeft in een boeiende verteltrant tien lessen in levenskunst, die de geheimen bevatten voor een gezond, gelukkig en lang leven. De lessen worden gepresenteerd in de vorm van een verhaal, maar zijn gebaseerd op de modernste inzichten over de verbijsterende wisselwerking tussen lichaam en geest.

Het vehaal:
Prof. Dr. Richard Godfrey MD was ooit als beroemd chirurg verbonden aan Standfort University Medical Center in Palo Alto, Californië. Tot hij zelf kanker kreeg en een collega hem vertelde dat hij nog hooguit een jaar te leven had. Dat was dertien jaar geleden. Richard Godfrey weigerde de voorspelling te geloven, ging vechten, trotseerde pijnen en ontdekte heel langzaam de weg terug naar de werkelijke bronnen van geneeskracht. Eenmaal genezen stichtte hij ‘Camp Nature’, een blokhuttenkamp in de bergen van Colorado USA, waar hij sindsdien zijn beroemde lessen in levenskunst geeft. Lessen bestemd voor iedereen die zijn of haar leven tot een avontuur vol inspiratie wil maken.
Eén van de mensen die deze lessen volgde, is de succesvolle zakenman Peter Anderson. Toen stress, hartklachten en een bijna-scheiding hem dreigden te vellen, ging hij op zoek naar een nieuw leven.
Sterk genoeg! is het verslag van zijn reis naar Colorado en de lessen van Richard Godfrey die hij daar meemaakte.
Het ontroerende en uiterst leerzame verhaal van Peter en Richard is op waarheid gebaseerd. Wijsheid en wetenschap, spiritualiteit en de nuchtere praktijk van het dagelijks leven wisselen elkaar af in deze meeslepende leer-roman.

 

4.95

Staat boek: Boek is in goede staat, kleine paraaf op schutblad.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?