Ayurvedische Massage
Gita Ramesh

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

,

EAN

In een tijd waarin velen de weg ‘terug naar de natuur’ hebben herontdekt, past uitstekend een boek als Ayurvedische massage. U vindt hierin een van de oudst bekende therapieën ter verjonging van het lichaam, versterking van de spieren, herstel van vermoeid weefsel, verwijdering van giftige stoffen en afstoting van vet. Door het gebruik van de kruidenoliën met hun medicinale eigenschappen biedt de ayurvedische massage vele voordelen boven een normale massage.

Het boek behandelt onder meer een totale lichaamsmassage; aparte massages van het hoofd, de hals, de nek, de oren en de neus; therapeutische massages en een methode voor zelfmassage. De stapsgewijze instructies zijn mede door de foto’s makkelijk te volgen.

Ayurvedische massage is niet alleen nuttig oor wie worstelt met gezondheidsproblemen maar voor iedereen die zich fysiek en mentaal goed voelen en zo wil blijven zonder medicijnen en operaties.

GITA RAMESH stamt uit een familie van gerenommeerde ayurvedische artsen uit Palakkad in Kerala. In 1989 richtte zij samen met haar echtgenoot in New Delhi het Kairali Ayurvedic Centre op voor geneeskrachtige en therapeutische massages. Het grote succes ervan leidde tot de oprichting van een tweede centrum in Palakkad in Kerala. Er is inmiddels een derde centrum gepland in Khajuraho in Midden-India.

7.50

Staat boek: Boek is in nieuwstaat, hardcover met losse omslag, eerste druk.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?