Het moderne massageboek
Anne Kent Rush

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

,

EAN

Korte vakanties langs de buitenwegen van de zintuigen.

Het Moderne Massageboek bevat 50 massagebehandelingen die u stuk voor stuk binnen 5 minuten het gevoel geven alsof u op een korte vakantie bent geweest.
Deze ontspannende massage kunt u uit voeren op ieder gewenst moment, op iedere plek, alleen of samen! De revolutionaire massage-oefeningen in dit boek onthullen u liet geheim van welbevinden: ze geven nieuwe energie en zorgen ervoor dat u zich overal en altijd kunt ontspannen.
De massages zijn onderverdeeld in vier groepen:
-ENERGIE VOOR EEN NIEUWE DAG
Het gezicht, de nek, de schouders en de voeten spelen een essentiële rol bij stress- vermindering en het herwinnen van nieuwe kracht. Dankzij massage van deze lichaamsdelen begint u vol energie aan de taken van een nieuwe dag.
-ONTSPANNENDE DAG-TRIPS
Massages die de spierpijnen verminderen op plaatsen waar zich vaak veel spanning op hoopt, zoals in de rug, der schouders en de handen.
-NACHTVLUCHTEN
Ontdek de geheimen van de slaapcyclussen en vertraag hun tempo met behulp van oefeningen die u gewoon in bed kunt doen. Wanneer verkrampte spieren zich ontspannen, zullen zoete dromen het resultaat zijn.
-KORTE VAKANTIES VOOR 2 PERSONEN
Sensuele massage-oefeningen voor partners die zich beter op elkaar willen instellen. De massagetechnieken zorgen voor een goed gevoel, zijn leuk om te doen en stellen u in staat om samen te ontspannen.

 

9.50

Staat boek: Boek is in nieuwstaat, eerste druk.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?