Leven met hooggevoeligheid
Susan Marletta-Hart

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

,

EAN

Van opgave naar gave.

Alles zien en alles horen; een kamer binnenkomen en niet alleen de meubels en de mensen, maar ook de onuitgesproken conflicten waarnemen; veel behoefte hebben aan rust, aan tijd voor jezelf om na te denken en te dromen – het zijn zomaar wat kenmerken van hooggevoelige mensen.
Ongeveer 20 procent van de mensen is hoogsensitief, een begrip sinds Elaine Aron. HSP’ers vinden het moeilijk de grote hoeveelheid prikkels die dagelijks op ons afkomt, te verwerken. Susan Marletta-Hart gaat in “Leven met hooggevoeligheid” nader op deze karaktereigenschap in. Hoogsensitieve mensen hoeven volgens haar geen slachtoffer van hun bijzondere gevoeligheid te zijn, maar kunnen die tot hun eigen kracht maken.
In haar boek belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid en laat ze veel ervaringsdeskundigen aan het woord. Bovendien beschrijft ze – vaak heel praktisch – manieren om goed met deze eigenschap om te gaan; op het werk, privé en in intieme relaties. Een apart hoofdstuk gaat over omgaan met hooggevoelige kinderen.

 

5.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?