- Top kwaliteit tweedehands boeken
- Gratis verzending vanaf €30
- Veilig betalen met iDeal of Paypal
Staat | |
---|---|
Titel | |
Schrijver(s) | |
Uitgever | |
Publicatiedatum | |
Aantal bladzijden | |
Genre | |
EAN |
Over wat er nog te eten is.
Het spek van slager Blom is een uitgebreide en bijgewerkte bundeling van de artikelen die Diny Schouten in de afgelopen vijf jaar schreef voor haar eetrubriek in Vrij Nederland. In die vijf jaar is zij onbevangen, maar met grote vasthoudendheid op zoek naar de kwaliteit van het eten en drinken dat wij in Nederland en België krijgen voorgeschoteld. Van appelstroop tot zuurkool, van bio-winkel tot fabrieksfrieten: wat is het, of zou het moeten zijn? Wie maakt het, wat is de kwaliteit, en hoe, of door wie, wordt die gemeten?
Dat levert erg wetenswaardige stukken op, in een heel persoonlijke stijl. Soms vlammend verontwaardigd, dan weer een tikje sardonisch, meestal aanstekelijk enthousiast over de inzet van mensen die tegen de bierkaai van de industriële efficiency aan hun eigen kleinschalige kwaliteit blijven vasthouden.
€5.95
2 op voorraad
Bekijk ook deze eens