Superpuber
Sanne de Greef

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Superpuber en jongens met Menselijke trekjes.

Hoofdpersoon (ik dus!): Iris de Wit. Ook wel: SuperPuber of Iris de Heldhaftige.

Thuisfront: Daar verschans ik me meestal in mijn weinige vrije tijd. Helaas moet ik deze ruimte delen met Conan de Barbaar (ook wel bekend als De Grote Boze Pa), de Moederkloek en mijn irritante zusje Aster, die telkens weer hun uiterste best doen om mijn leven nog ingewikkelder te maken dan het al is.

Leraren: Ik zit nog steeds met Akkerman (onze oersaaie lerares Wiskunde), Lab-rat (onze geschifte scheikundeleraar) en de Klingon (onze lerares Nederlands, en mijn Grootste Nachtmerrie) opgescheept. En dan is Aartjes (onze maffe conciërge) er nog. Jek! Jek! Jek!

Op de eerste dag van mijn carrière als ‘Iris de Heldhaftige, schrik van de onderwereld’ heb ik een Gruwelijke Ontdekking gedaan over Aartjes en Akkerman…

Jongens: Ik zit bij Dino-boy in de klas (de jongen op wie ik vorig jaar nog helemaal gek was, wat bezielde me in ‘s hemelsnaam?), alleen heeft een vreemd iets bezit van ‘m genomen, aangezien hij heeft besloten zijn haar groen te verven !!! Ik ben een weegschaal (Ik ken z’n naam niet, allen z’n sterrenbeeld vraag me niet hoe)volgt me tijdens informatica. Hij is eigenlijk best wel knap…

En vergeet supernerf niet (volksvijand nr. 1 en mijn persoonlijk stalker). Hij is geboren op Planeet Sukkel en gedraagt zich normaal bijzonder vijandig, maar nu lijkt hijMenselijke Trekjes te vertonen!

 

5.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?