Monster carrières
Marc de Vries, Bastiaan Vercouteren

Extra informatie

Staat

Internet heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als dé plek voor het vinden van een baan. Meer dan 80 procent van alle personeelsadvertenties is er momenteel te vinden. Maar internet kan jou als werkzoekende op nog veel meer manieren van dienst zijn tijdens het sollicitatieproces. Van het ontdekken van jouw wensen en talenten die bepalen welke baan bij jou past, tot en met de voorbereiding voor het sollicitatiegesprek en de contractbespreking aan toe.
Tijdens alle stappen die je doorloopt, biedt het internet je handige hulpmiddelen. Het maakt je zoektocht sneller, efficiënter, doelgerichter en bovendien eenvoudiger.

Monster carrières, Online aan het werk is het eerste boek dat al deze hulpmiddelen heeft verzameld. Het geeft tips en trucs om het internet als leidend middel in te zetten in je carrièreplanning en sollicitaties en presenteert een keur aan websites die jou veel verder helpen dan een traditioneel sollicitatieboek. Ook vind je algemene tips die naast de online mogelijkheden van pas komen. Zo heb je met Monster carrières direct alle informatie voorhanden, die je nodig hebt voor een succesvolle sollicitatie.

3.90

Staat boek: Boek is in nieuwstaat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?