Nathalie gaat het maken
Hille van der Kan

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

,

EAN

Een jaar uit het leven van een high potential.

Geen twijfel. Hij heeft me door. Zijn wenkbrauw trilt. Ik ben een nobody. Nitwit. Omhulsel van een hoop gebakken lucht. Ik beken. Mijn drijfveren die ik net opdreunde, waren inderdaad eerder te zien bij Oprah. Het mantelpakje jatte ik uit de kast van een vriendin. De persoon die ik vandaag ben, is afgelopen weekend gecreëerd met behulp van een metershoge stapel assessment-zelfhulpboeken. En de kapper.
Nathalie is een hipo: een high potential. Na een paar jaar carrière gaat ze nu echt in een rechte lijn omhoog. Nog één assessment, één training, en dan leidt ze, nog geen dertig jaar, haar eigen team bij het mediabedrijf waar ze al haar hele leven wil werken. Stiekem is Nathalie net zo chaotisch en onzeker als iedereen. Zij een toptalent? Maar wat kan ze eigenlijk? Soms lijkt het één grote grap.
Bij Walton Media wachten haar een onderpresterende afdeling, een jaloerse stalker en een wel erg prettige meneer: de mysterieuze Overhemdenman. Nathalie werkt hard en wórdt hard. Keihard. Helemaal zichzelf is ze alleen bij haar moeder en haar Limburgse vriendinnen. Is dit nou het leven dat ze altijd al wilde leiden?
Met Nathalie creëerde Hille van der Kaa een onvergetelijk personage. Scherpzinnig, relativerend en op hilarische wijze beschrijft ze het absurde (bedrijfs)leven van een jonge vrouw in tijden van keuzestress.

 

2.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?