Aanbieding!

Mannen jagen, vrouwen schieten raak
Manon Duijntjer

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

Uitgave ter gelegenheid van de oprichting van uitgeverij Artemis & co, waarin achttien bekende vrouwen vertellen over hun affiniteit met de godin Artemis en haar jachtlust en over hun drijfveren.

Artemis, godin van de maan en de jacht, is welhaast het archetype van vrouwelijk heid: lichtvoetig en bekoorlijk, maar zij is tevens onafhankelijk en een geducht strijdster met pijl en boog bovendien. In iedere moderne vrouw schuilt een Artemis, maar w t jaagt zij eigenlijk na in het leven? Zijn dat mannen, macht en geld? Of gaat het eerder om liefde, idealen en onafhankelijkheid? En als de buit binnen is, gaat ze dan meteen weer op jacht of geniet ze van wat ze verworven heeft?

Achttien hedendaagse Artemissen gingen op zoek naar de essentie van hun bestaan en schreven prachtige verhalen over passie, drijfveren en verlangens. Terwijl D sanne van Brederode waarschuwt voor de neiging tot nivellering onder vrouwen, jaagt mezzosopraan Tania Kross juist uiterst doelgericht haar passie na op weg naar de top; Guusje ter Horst weet met een sterk sociaal gevoel veel te bereiken en Roos Ouwehand, die al veel bereikt heeft, realiseert zich dat ze volkomen gelukkig kan zijn met een huisje-boompje-beestjebestaan in een Vinex-wijk.

Mannen jagen, vrouwen schieten raak is een bundel scherpe, grappige en moedige verhalen die vrouwen van nu zeker zal insprireren.

Oorspronkelijke prijs was: €2.50.Huidige prijs is: €1.87.

Staat boek: Boek is in nieuwstaat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?