Aanbieding!

Leven in innerlijke verscheurdheid
Riet de Vries

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Leven in innerlijke verscheurdheid. Het verhaal van een anorexie.

Anorexia Nervosa is een psychische ziekte. Het belangrijkste verschijnsel is het sterke, dwangmatige verlangen mager te zijn. De ziekte kan dusdanige vormen aannemen dat het gezinsleven van de zieke vaak totaal ontwricht wordt. Dit boek geeft daarover een getuigenis.

Er gaat een grote ontroering door je heen bij het lezen van zoveel verscheurdheid en miserie. Er gaat een grote ontroering door je heen bij het lezen van zoveel geloof en liefde. Riet en Johan geloven vast in de genezing. Maar die komt echt niet vanzelf. Ze hebben nagedacht, geschreven, gedialogeerd, gebeden. Het is hard werken geweest. Bovenal durfden ze zicht toevertrouwen aan elkaar.

De lezer wordt uitgenodigd om heel dicht bij het leven van deze jonge mensen te staan. Alles is echt. Ze hebben veel geleden. Ze maken niemand een verwijt. Slechts af en toe een klacht. Maar ze leerden leven met onmacht en omdat ze elkaar liefhebben, maken ze elkaar groot.

Er zijn veel jonge en oudere mensen met wonden. Zij zullen zich heel dikwijls in dit verhaal herkennen. Dit boek wil hen bemoedigen. het geeft tevens duidelijk informatie omtrent de ziekte Anorexia Nervosa.

Oorspronkelijke prijs was: €3.00.Huidige prijs is: €2.25.

Staat boek: Boek is in nieuwstaat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?