Cooking the Jewish way
Ann Wald

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

, ,

EAN

Collection of Jewish family recipes.

  • Hors-d’oeuvre
  • Soups and Garnishes
  • Fish
  • Vegetables
  • Salads
  • Meat
  • Poultry and Stuffings
  • Egg dishes
  • Blintzes, Pancakes and Fritters
  • Croquettes, Rissoles and Rice Dishes
  • Savory and Sweet Sauces
  • Pastry, Pies and Strudels
  • Steamed, Baked and Milk Puddings
  • Cakes, Sponges, Icings and Fillings
  • Small cakes and Biscuits
  • Jams and Marmalades
  • Pickles
  • Beverages
  • Passover cookery
  • Some suggestions for Passover meals
  • Some suggestions for Jewish Festival Meals

 

7.95

Staat boek: Boek is in goede staat, pagina’s wat vergeeld, gebonden met losse omslag. Book is in good condition, page’s slightly browned, hardcover wit dust jacket.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?