Feng Shui op de werkplek
Ronald Faber

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Het verhogen van goede resultaten door het creëren van de ideale werkomgeving.

Feng Shui op de werkplek is niet alleen bedoeld voor het individuele kantoor of de individuele werkplek, maar kan ook gebruikt worden voor een omgeving waar veel mensen samen één ruimte delen, zoals een productieafdeling of een ‘kantoortuin’. Hiermee is Feng Shui op de werkplek onmisbaar voor bijvoorbeeld managers, bedrijfsarchitecten, ergonomen, bedrijfsartsen en verder iedereen die bij het inrichten van een werkplek betrokken is.
Uitgaande van het basisprincipe van Feng Shui dat ieder vertrek een bepaalde energie of sfeer uitstraalt die ons beïnvloedt, zijn we in staat om een ideale werksfeer te creëren die ons welzijn en welbevinden ten goede komt. Door meubilair te verplaatsen, accessoires toe te voegen (of weg te laten), verandert de energetische inhoud van een ruimte en daarmee ook de wijze waarop deze ruimte op ons inwerkt.

Een uitgebalanceerde, stimulerende werkomgeving leidt tot een betere concentratie en prestatie. Feng Shui biedt ons op deze manier de kans het beste uit onszelf te halen. Een must voor iedereen die zich bezighoudt met de inrichting van de optimale werkomgeving!

 

5.95

Staat boek: Boek is in nieuwstaat.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?