Siddhi’s zweven naar ideaal leven
drs. N. Schulte

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Siddhi’s of ‘supernormale vermogens’ een nieuwe doorbraak in menselijke mogelijkheden, zelfkennis en verlichting. Het Transcedente Meditatie programma, een nieuwe formule voor succes.

Mensen hebben altijd gestreefd naar volmaaktheid – naar volmaaktheid in hun eigen leven en voor hun gezin, voor hun samenleving en voor hun land. Een ideaal leven is het oogmerk geweest van alle grote mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de verbetering van de kwaliteit van hun leven. Het Trancendente Meditatie programma stelt zich ten doel een ideale samenleving te scheppen. Voor de volledige ontwikkeling van het bewustzijn maakt het nu ook gebruik van de siddhi’s. ‘Siddhi’ betekent letterlijk volmaaktheid. Deze siddhi’s hebben tot nog toe bekend gestaan als ‘supernormale vermogens’. Het bijzondere van onze tijd is dat deze vermogens – zweven, vliegen en onzichtbaar worden, om er een paar te noemen – niet langer slechts zijn weggelegd voor een enkele ‘speciaal begiftigde’, maar nu door duizenden worden ontwikkeld.

Dit boek vertelt u alles over het Trancendente Meditatie programma en de siddhi’s, hun belang voor het ontwikkelen van een ideaal leven, voor Zelfkennis en Zelfverwerkelijking en voor het verwijderen van de oorzaak van alle problemen. In heldere en begrijpelijke taal toont het boek, dat volmaaktheid het doel is van het menselijk leven, dat dit doel nu bereikbaar is, en dat door de volledige ontwikkeling van het bewustzijn u meer tot stand gaat brengen door minder te doen.

 

3.95

Staat boek: Boek is in uitstekende staat.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?