Aan tafel met Sonja Schuurman
Nathalie Driessen & Amber van Rijn

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Recepten en verhalen van een bijzondere familie.

Aan tafel met Sonja Schuurman is een rijk geïllustreerd boek vol heerlijke recepten, maar ook met verhalen van het echtpaar Sonja en Wim, hun beide dochters Katja en Birgit, en de partners Thijs en Arne. Het bevat prachtige culinaire foto’s en oude en nieuwe foto’s van het gezin. Het boek toont de familie zoals zij echt is.

Steeds minder mensen nemen de tijd om gezellig met elkaar te eten. Iedereen heeft haast. Veel mensen eten ongezond en te vet, terwijl ze tegelijk geobsedeerd zijn door het eigen lichaamsgewicht en alleen maar aan diëten denken.
Lekker eten is niet alleen gezellig, maar ook gezond. Wie dat als geen ander weet is Sonja Schuurman, de moeder van twee van de populairste vrouwen van Nederland, Katja en Birgit. De tijd en aandacht die Sonja haar leven lang aan koken heeft besteed, en het plezier waarmee de maaltijden gepaard gingen, hebben Katja en Birgit mede gemaakt tot de vrouwen die zij nu zijn.
De eettafel is voor deze familie een plaats voor verhalen, vrolijkheid, herinneringen en plannen. Maar bovenal is het een plek waar moeder Sonja haar kookkunsten kan laten blijken en het gezin kan laten genieten. Van Sinterklaas en kerst tot de verjaardagen van de kinderen, van de kampeervakanties vroeger tot de nazomerse barbecue: bij de familie Schuurman wordt elke gelegenheid aangegrepen om gezellig bij elkaar te zijn.

 

6.95

Staat boek: Boek is in nieuwstaat

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?