- Top kwaliteit tweedehands boeken
- Gratis verzending vanaf €30
- Veilig betalen met iDeal of Paypal
| Staat | |
|---|---|
| Titel | |
| Schrijver(s) | |
| Uitgever | |
| Publicatiedatum | |
| Aantal bladzijden | |
| Genre | |
| EAN |
Waarom is chocolade zo verleidelijk? Is het vanwege de zinnenprikkelende werking, de hemelse smaak of schitterende vorm? Dit boekje geeft een kijkje in de chocoladekeuken:waaruit bestaat chocolade, hoe wordt dit verrukkelijke ingrediënt het best verwerkt en hoe kun je ( met niet al te veel inspanningen) de meest geraffineerde desserts, taarten en bonbons maken. Uiteraard met chocoladeklassieker als Sachertorte, Mousse au chocola en chocoladetruffels, maar ook Kip met chocoladesaus.
€3.95 Oorspronkelijke prijs was: €3.95.€2.96Huidige prijs is: €2.96.
1 op voorraad
Bekijk ook deze eens




