Luisteren naar Orakels
Dianne Skafte

Extra informatie

Staat

Titel

Schrijver(s)

Uitgever

Publicatiedatum

Aantal bladzijden

Genre

EAN

Ons vermogen om steun en verlichting te ontvangen uit transcendente bronnen.

Hoe vonden de oude volken leiding en verlichting in hun dromen, in profetieen en in stemmen in de natuur? Wat kunnen wij van hun voorbeeld leren? Hoe kunnen wij ons openstellen voor contacten met orakels?
De oude orakels zijn niet stilgevallen, wij zijn alleen vergeten hoe we ernaar moeten luisteren. Dianne Skafte, hoogleraar psychologie en psychotherapeute, laat zien hoe je het vermogen terug kunt krijgen om inspirerende ingevingen en boodschappen te ontvangen.
Luisteren naar orakels vertelt je de boeiende geschiedenis van orakels. Het boek beschrijft hoe mensen uit verschillende culturen en uit verschillende tijden orakels begrepen en gebruiken. Daarnaast geefthet praktische oefeningen waarmee je je bewustzijn sterker kunt maken om boodschappen uit het dagelijks leven te herkennen.
Orakels kun je overal vinden: in de stemmen van vogels, het gefluister van bladeren, in toevallige woorden in een mensenmenigte, in dromen…
Orakels kunnen je informatie geven dieje nodig hebt, ze kunnen je waarschuwen voorgevaar, je nieuwe perspectieven tonen of je een duwtje in de goede richting geven.

 

3.95

Staat boek: Boek is in goede staat, pagina’s iets vergeeld.

1 op voorraad

Waarom tweedehands boeken van boekenvinden.nl?